Een ruimte huren nabij de Oostvaardersplassen? Vergaderen, een workshop, training of lesgeven of overnachten in een natuurlijke omgeving is mogelijk. En dat op loopafstand van Nationaal Park Nieuwland, met gratis parkeren op eigen terrein.

Ecotheetuin-Almere biedt een vergader-, workshop of praktijkruimte  aan voor dag(deel) verhuur. We bieden plek voor 1 tot 8 personen. Voor overnachtingen max. 2 personen.

De ruimte is met zorg ingericht; er is een strakke basis en afgestemd op de wensen passen we de aankleding en inrichting aan.

Dus of je nu een zakelijke, speelse, ruimtelijke, of ander soort ruimte nodig hebt... het is mogelijk! En we rekenen nog Ecotheetuin-prijzen ook, zeker voor leuke initiatieven. 

 

Dagdeel tarief ............................................€ 45

aaneengesloten uren. Aanvangstijd in overleg

 

Per dag.....................................................   € 80

8 aaneengesloten uren. Aanvangstijd in overleg.

 

De ruimte kan in overleg ingericht en aangekleed worden.

 

Bij regelmatige verhuur zijn prijsafspraken mogelijk

Van aanvangs- of eindtijden kunnen in overleg afgeweken worden.

 


vergaderruimte

Naast de Oostvaardersplassen vergaderen en tussentijds van de mooie omgeving genieten om het hoofd leeg te maken en op nieuwe ideeën te komen?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.


Workshops

Deze ruimte leent zich bij uitstek voor kleinschalige workshops tot max 8 personen. 

 

Nee contact op voor de mogelijkheden


Overnachtingen

Nog even en de ontvangstruimte leent zich ook voor overnachtingen. Er wordt nog hard gewerkt aan de laatste punten waardoor natuurliefhebbers, fietsers of wandelaars binnenkort (najaar 2024) een heerlijk plekje hebben voor een verblijf voor 2 personen nabij de Oostvaardersplassen.

 

Neem contact op voor meer informatie.